Event

events

events (2)

-for virksomheder

Kreative oplevelser
for medarbejdere og ledelse

Kreativiteten blomstrer og glæden opleves ved at skabe noget sammen på tværs af alder og faggrupper i en virksomhed. Et maleriprojekt i samarbejde med ESTRID vil kunne give virksomheden eller enkelte afdelinger en oplevelse af fællesskab – og ikke mindst stolthed når kunstværket, eller serien af malerier, er færdigbearbejdet og ophængt i virksomhedens lokaler.

Deltagerantallet kan være fra få medarbejdere til rigtig mange …

Størrelser, antal af malerier, farveholdninger mm. aftales på forhånd og ESTRID medbringer alle materialer.

-for institutioner

Udsmykning og workshops
i alle former for institutioner

ESTRID udarbejder udsmykningsopgaver sammen med institutionens medarbejdere og brugerne/beboerne. Disse workshops kan bruges som et godt værktøj til at give alle en følelse af fællesskab med et fælles mål. Det kan være en lærerig proces, og nogle vil opleve, at de har evner de aldrig har vidst, at de besad. Det giver ægte succesoplevelser.

Størrelser, antal af malerier, farveholdninger mm. aftales på forhånd og ESTRID medbringer alle materialer.

-for private

Minder for livet
og en unik familieoplevelse

Et eller flere malerier, et helt personligt familieportræt, en collage af Jeres fælles oplevelser eller en helt tredje ide. Ligemeget hvilken kreativ form I vælger, udarbejder vi det sammen, så I får et enestående fingeraftryk for Jeres familieliv, til daglig glæde i hjemmet. ESTRID hjælper Jer igennem hele forløbet.

I vælger selv om det hele skal foregå hjemme hos Jer, eller i atelieret hos ESTRID. Størrelser, antal, farveholdninger mm. aftales på forhånd, og ESTRID sørger for alle materialer.

ESTRID udarbejder gerne oplæg til en god oplevelse, eller en gave i forbindelse med polterabend, bryllup eller en rund fødselsdag.

-for konfirmander og minikonfirmander

Tema-maleri

I samarbejde med præster arrangeres konfirmandmaleri i enkelttimer og hele dage.
Tema eksempler: Hvorfor konfirmeres. Diakoni. Påskefortællingen. Skabelsesberetningen. Folkekirkens logo…